Политика конфиденциальности

Згідно Закону України “Про захист персональних даних”, заповнюючи дані реєстраційної форми (замовлення) та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі – Політика конфіденційності) Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при виконанні посуг вантажних перевезень.

Ви також погоджуєтесь з тим, що Власник персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, виключно, якщо при цьому не змінюється мета їх обробки та лише у випадках, передбачених даною Політикою конфіденційності та /або законодавством України.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Ваших персональних даних. Ця Політика конфіденційності – правила, якими користуються всі співробітники нашої компанії, та регламентує збір і використання персональних даних, які може бути запитані/отримані при придбанні комп’ютерної(их) програми (м).

  1. Обсяг персональних даних

При здійсненні замовлення послуг важнажних перевезень та заповненні реєстраційних форм (замовлення), Ви  надаєте для обробки свої персональні дані – зокрема, ім’я, адреси, номера телефону, e-mail, тощо.

Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають їх свідомо та з власного бажання.

Для того щоб зробити замовлення послуги вантажного перевезення, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

  1. Мета збору персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей:

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв’язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну у наших послугах або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв’язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

  1. Передача  персональних даних третім особам

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо персональні дані, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо персональні дані лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  • Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  • Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам технічну підтримку та послуги  (в тому числі з інтернет-еквайрингу) за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.
  1. Місцезнаходження персональних даних

Власником персональних даних є ТОВ «СТРІМ доставка і логістика» м.Київ, вул. Михайла Донця, 27 оф18

Персональні дані зберігаються в автоматизованих системах та на паперових носіях ТОВ «СТРІМ доставка і логістика» за адресою : м.Київ, вул. Михайла Донця, 27 оф18